Tickets Festival Mundial

Tickets Festival Mundial

Ticketprijzen Festival Mundial 2013

 

Tickets voor Festival Mundial 2013 koop je in onze ticketshop!

 

We hebben de ticketprijzen voor Festival Mundial verlaagd. Dit jaar koop je voor € 27,50 een Mundial weekend-ticket. Door hoge productiekosten in het Leijpark, het wegvallen van subsidies en het uitblijven van sponsordeals werd het steeds moeilijker om de toegangsprijzen laagdrempelig te houden. Dit jaar zet Mundial in de Spoorzone een intieme en toegankelijke editie neer, vol veelbelovend talent van over de hele wereld. Het merendeel van de infrastructuur – zoals stroom, water, een omheining en overdekking - voor een festival is reeds aanwezig in de Spoorzone. Zo kunnen we de productiekosten flink drukken. Daarnaast zal de nadruk komende editie liggen op ‘veelbelovend talent’ en minder op ‘grote internationale acts’ waardoor we de ticketprijzen nog verder naar beneden konden schroeven.

LET OP: ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF SERVICEKOSTEN!

BEPERKTE CAPACITEIT
We hebben in de Spoorzone te maken met een beperkte capaciteit dus als je erbij wilt zijn is het belangrijk om op tijd je tickets aan te schaffen!

MUNDIAL WEEKEND-TICKET
Een Mundial weekend-ticket kost € 27,50. Dit kaartje geeft je het hele weekend toegang tot het volledige programma van Festival Mundial. Daarnaast kun je op festivalzondag – op vertoon van je Mundial weekend-bandje - naar Museum de Pont waar in de ochtend een Mundial-koffieconcert plaatsvindt.

MUNDIAL DAG-TICKET
Een Mundial dag-ticket kost € 17,50. Dit kaartje geeft op zaterdag óf zondag toegang tot het volledige programma van Festival Mundial.

MUNDIAL OPENLUCHT-TICKET
Een Mundial openlucht-ticket geeft toegang tot het buitenprogramma van Festival Mundial en een aantal binnen-locaties. Een openlucht-ticket kost € 7,50 per dag en € 12,50 voor het hele weekend.

CJP WEEKEND-TICKET
Ben je lid van CJP? Dan krijg je € 5,00 korting op je Mundial weekend-ticket, je betaalt dan
€ 22,50. Ook CJP’ers zijn op vertoon van het Mundial weekend-bandje welkom in Museum De Pont op festivalzondag. Let op: bij de bestelling moet je je 8-cijferige CJP-pasnummer en geboortedatum invullen.

KINDEREN
In verband met de beperkte capaciteit – en om de veiligheid te kunnen waarborgen – is het van groot belang om de bezoekersaantallen goed te registeren. Kinderen tot en met 12 jaar hebben – onder begeleiding van een volwassene – gratis toegang tot het openlucht-gedeelte van het festivalterrein. Ze worden bij de ingang geregistreerd en krijgen hier een polsbandje. Het openlucht-gedeelte is de plek waar het vertier voor kinderen plaatsvindt. Voor het volledige programma kopen kinderen ook een Mundial dag/weekend-ticket.

SLAPEN
Je Mundial weekend is natuurlijk pas echt compleet met een wereldse overnachting. De slaapmogelijkheden worden op dit moment nog geïnventariseerd, binnenkort vind je hierover meer informatie op onze website.

 

Tickets voor Festival Mundial 2013 koop je in onze ticketshop!