Productietijgers en marketingwonders gezocht!
Terug naar overzicht
Share

Productietijgers en marketingwonders gezocht!

Wil jij heel graag meehelpen met het organiseren van de 30e editie van Festival Mundial en zoek je een stageplek vanaf februari 2017? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Heb jij een vlotte pen, ben je een top-vormgever of ben je goed met social media en doe je niets liever dan marketing acties ontwikkelen en uitvoeren? Volg je een marketing/journalistieke/communicatie-opleiding? Dan is een plek op de marketing en communicatie-afdeling van Festival Mundial misschien wel iets voor jou. 

Doe je een events of productie-opleiding en wil jij niets liever dan zorgen dat Festival Mundial goed georganiseerd is en alles op rolletjes loopt?
Of wil je de programmeur helpen met contacten onderhouden met de artiesten? Dan is misschien een stageplek op de productie- of programma-afdeling wel DE plek voor jou. 

Ook zoeken we een gestructureerde stagiair office management! 

Wil jij graag bij ons stage lopen vanaf februari? Stuur ons dan een bericht waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom we gek zouden zijn om jou te laten lopen. Mail naar patrick@festivalmundial.nl. Vergeet niet je CV mee te sturen!