Kunstbende op Festival Mundial
Terug naar overzicht
Share

Kunstbende op Festival Mundial

Aankomend weekend kun je ook de winnaars van Kunstbende, PopSport en Festival 39Graden op het festival vinden. De jonge talenten laten op Het Plein zien wat zij in huis hebben. Dans, theater, taal en muziek, het barst er van de kunstzinnige uitspattingen!

 

Jonge creatievelingen krijgen de gelegenheid om op het festival te laten zien wat zij in huis hebben. De Kunstbende is de plek waar kunstenaars tussen de 13 en 19 jaar hun talenten kunnen ontwikkelen en tonen op vele gebieden. Bij PopSport, een landelijk coachingsprogramma, worden jonge, talentvolle muzikanten, bands en producers geholpen die verder willen komen met hun eigen muziek. Festival 39Graden richt zich juist op jongeren die hun voorstelling voor een breed publiek willen laten spelen.

 

Het plein is het gypsy hart van het festival. Je kunt hier rondstruinen langs de hip creatieve kraampjes van de Swan Market, de meest heerlijke snacks verorberen en genieten van intieme optredens. Of gewoon heerlijk in het gras liggen met een biertje in je hand en de zon op je bol!

 

Nog geen ticket gescoord? Laat ze niet aan je voorbij glippen, we zijn bijna uitverkocht! Scoor ze hier!

Kunstbende op Festival Mundial
Kunstbende op Festival Mundial