Festival Mundial proudly presents: nieuwe namen!
Terug naar overzicht
Share

Festival Mundial proudly presents: nieuwe namen!

BRAINPOWER & THE BIG BAND THEORY - LINDE SCHÖNE - VAUDOU GAME - DIALOQUE

Yes! Het wordt weer een feest der verrassingen op 24 en 25 juni tijdens Festival Mundial. Van sommige kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. De volgende topacts laten je deze zomer genieten van hun muziek:
 
‘Dans maar, dit is nu die lekkere dansplaat…’ Zit-ie in je hoofd? Mooi! Vijftien jaar geleden schitterde hij met deze nederhopklassieker op Festival Mundial. Deze zomer is Brainpower terug om de 15e verjaardag van zijn album ‘Verschil Moet Er Zijn’ te vieren met The Big Band Theory; jonge muzikanten met verschillende culturele en muzikale achtergronden in funk, soul & hiphop. En met de rauwe hiphopsoul en de heerlijk eigen sound van Linde Schöne bieden we ook een podium aan pareltjes van eigen bodem. De Franse band Vaudou Game voegt afrofunk, blues en soul samen met West-Afrikaanse voodooritmes en -zang, wat garant staat voor een hypnotiserend gaaf optreden. Dialoque brengt electro naar een compleet nieuw level en improviseert live met een unieke mix van dance, jazz, funk, electro, house en techno.
 
Wat ons betreft een awesome aanvulling op de bestaande line-up: Skip & Die, TenTemPiés, Los Paja Brava, Ziggy Alberts, Jeangu Macrooy en Broken Brass Ensemble. Alvast in de stemming komen? Check onze Spotifylijst!
 
Ook hebben we een hemelse food line-up en gaat de fysieke kaartverkoop (met gratis tas!) als een trein! Bemachtig dus snel een kaartje via festivalmundial.nl/tickets.

Festival Mundial proudly presents: nieuwe namen!