De food line-up is compleet!
Terug naar overzicht
Share

De food line-up is compleet!

Dit jaar kun je ook weer heerlijk voedsel en voortreffelijke dorstlessers scoren op het festival en je buikje rond eten. Er zijn nog wat pareltjes van foodtrucks bijgekomen die we graag even introduceren. De hele food line-up is bij deze compleet!

Stoom013 is een oud treinstel volledig gerenoveerd tot een tof koffiehuis. De wagon naast de Hall of Fame zal tijdens het festival ook op volle toeren draaien om de lekkerste koffie en koek te serveren.

Meer zin in iets kouds met dat warme weer? Bij FlowYo scoor je een healthy snack in de vorm van een yoghurtijsje met keuze uit verschillende vrolijke toppings. Gio’s skaafijs schaaft het ijs en vangt het op in een beker voor een verkoelende opfrisser, beetje siroop erover en afkoelen maar!

Zorg er wel voor dat je een goede bodem hebt gelegd voor je aan al die biertjes begint. De Chefs van Hungry Jeck weten als geen ander hoe ze jou hiermee helpen. De burrito die zij maken heeft al menig hart veroverd en hun taco flavored kisses zijn niet te versmaden!

De foodtruck van Bollyfoods is alleen al een lust voor het oog. Zij brengen de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken naar Tilburg. Holy Cow!

Ander smakelijks kun je halen bij Yalla Yalla, de Koffiekoppen Smaakbus en Red Beans & Gumbo.

Kunnen we je ook alvast lekker maken met de rest van de foodtrucks? Check ze hier!

 

 
De food line-up is compleet!