Openingstijden

Zaterdag 27 juni: 13:00u – 01:00u
Zondag 28 juni: 13:00u – 23:00u

Adres Festival Mundial: Spoorzone Tilburg

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis het festivalterrein op

FeelGood Market

De markt is ook dit jaar in handen van de FeelGood Markt uit Eindhoven. Een bruisende markt vol mooie en eerlijke producten op het gebied van design, art, vintage, sieraden en lifestyle. Producten van ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Wil je meedoen met een kraam of een stand? Kijk op de website.

NS arrangement

Ook dit jaar zijn er weer voordelige dag- en weekendarrangementen verkrijgbaar in samenwerking met de NS. De arrangementen bestaan uit een retour treinkaart, korting op het Festival Mundial ticket en een leuke aanbiedingen bij de Kiosk op het station. Klik hier voor meer informatie en bestellingen. 

Meedoenregeling

De inwoners van Tilburg die recht hebben op de Meedoenregeling kunnen ook dit jaar weer een ticket aanschaffen voor Festival Mundial. Het ticket is toegankelijk voor zaterdag 27 en zondag 28 juni en kost € 10,-. Er kunnen maximaal twee tickets worden gekocht met deze regeling.

De tickets kunnen verkregen worden op de volgende manieren:

- indien er voldoende budget van de Meedoenregeling beschikbaar is en u het ticket digitaal wilt ontvangen, stuur dan het BSN nummer + aantal gewenste tickets naar meedoen@festivalmundial.nl. U ontvangt dan een code waarmee u de tickets digitaal via de website van Festival Mundial kunt downloaden via www.festivalmundial.nl/meedoen

- indien er onvoldoende budget van de Meedoenregeling beschikbaar is en u het ticket (gedeeltelijk) contant wil betalen, dan kunt u met BSN nummer en identiteitsbewijs de tickets aanschaffen op een van onderstaande adressen. Ook wanneer u de voorkeur heeft het ticket zelf op te halen, kunt u terecht op een van onderstaande adressen:

* Bibliotheek Tilburg Centrum, Koningsplein 10: ma-vr 10-21 uur, za 09-17 uur

* Bibliotheek Noord, Wagnerplein 5: ma-do 14-18 uur, vr 14-20 uur, za 10-15 uur

* Bibliotheek Heyhoef, Kerkenbosplaats 3, ma-do 13-18 uur, vr 13-20 uur, za 10-17 uur

* Mundial Productions, Noordstraat 111, ma-vr 10-17 uur

* VVV Tilburg, Spoorlaan 434a, ma 13-17 uur, di-vri 10-17 uur, za 11-17 uur

Korting op weekendticket met CJP-pas

Festival Mundial heeft een samenwerking met CJP. Ook dit jaar kun je met je CJP-pas weer € 5,00 korting krijgen op een weekendticket. Klik hier om je tickets te bestellen.

 Heb je nog geen CJP Pas? Bestel voor €17,50 per jaar een CJP Pas via onderstaande formulier:

 

Weet Waar Je Koopt!

Koop je Festival Mundial tickets alléén bij officiële verkooppunten of via onze website. Zo koop je veilig kaarten en weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Contact

Festival Mundial
Noordstraat 111            
5038 EH Tilburg

 013 543 13 35

info@festivalmundial.nl

Huisreglement

Reglement Festival Mundial

 • 1. Bij het betreden van het festivalterrein kan er gefouilleerd worden.

 • 2. Ten strengste verboden op het festivalterrein: crowdsurfen, graffiti en open vuur.
 • 3. Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: alcoholische dranken, glaswerk, blik, drugs, vuurwerk, BBQ’s/gasstellen,(vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur.
 • 4. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera's met verwisselbare lenzen. Digitale camera's, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 • 5. Alcoholvrije dranken, tot een maximum van 0,5 liter in een plastic fles is toegestaan, evenals eten in beperkte hoeveelheid en voor eigen gebruik.
 • 6. Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.
 • 7. Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van één of meer acts kunnen entreekaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
 • 8. Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.
 • 9. In tenten, hallen, besloten ruimtes, etc. mag niet gerookt worden, evenals op aangewezen plekken op het festivalterrein.
 • 10. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 • 11. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het programma is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 • 12. Op Festival Mundial kunnen foto's of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door het kopen van een kaartje en het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.
 • 13. Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder voorafgaand overleg met en goedkeuring van de organisatie.
 • 14. Festival Mundial is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 • 15. Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken! De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan. Op Festival Mundial zijn oordopjes verkrijgbaar.

© Festival Mundial Tilburg, 1 maart 2015