Openingstijden

Openingstijden

Vrijdag 27 juni: 20:30u – 01:00u
Zaterdag 28 juni: 13:00u – 01:00u
Zondag 29 juni: 13:00u – 23:00u

Openingstijden camping 

De poort van het campingterrein zwiert vrijdagmiddag 27 juni om 16:00u open, tot 22.00u is het mogelijk om in te checken en je spulletjes te installeren. Lukt het nog niet om vrijdag al te komen dan kun je zaterdag tot 13:00 inchecken Maandagochtend 30 juni vegen we het terrein weer schoon dus om 12:00u zwaaien we je weer uit. 

Adres Festival Mundial: NS Plein 65, Tilburg

FeelGood Market

De markt is dit jaar in handen van de FeelGood Markt, in Eindhoven al tijden een groot succes! Een bruisende markt vol mooie en eerlijke producten op het gebied van design, art, vintage, sieraden en lifestyle. Producten van ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Interesse in een kraam? Schrijf je dan in via deze website.

Meedoenregeling

Ook dit jaar doet Festival Mundial mee aan de Meedoenregeling van de Gemeente Tilburg. Met je budget kun je tickets voor het festival aanschaffen. Het aanschaffen van kaarten kan bij het Mundial-kantoor (Noordstraat 111 in Tilburg), 013 Poppodium, VVV Tilburg, Bibliotheek Centrum, Bibliotheek Noord en Bibliotheek Heyhoef op kantoordagen van 9:30 uur tot 16:30 uur. Kaarten via de meedoenregeling kosten €10,00 en geven toegang tot alle drie de dagen van Festival Mundial. 

Pers

Leuk dat je geïnteresseerd bent om verslag te doen van Festival Mundial 2014. Accrediteren kan door hier te klikken. Op basis van de ingestuurde gegevens zal de accreditatie al dan niet verstrekt worden. 

Weet Waar Je Koopt!

Koop je Festival Mundial tickets alléén bij officiële verkooppunten; via onze website of bij één van de 453 Primera winkels door heel Nederland. De service fee bij Primera bedraagt € 3,50.

Contact

Mundial Productions
Noordstraat 111            
5038 EH Tilburg

Festivalkantoor Mundial
Spoorzone, Hal 88, Tilburg    

013 543 13 35
info@mundialproductions.nl

Huisreglement

Op dit huishoudelijk reglement zijn de algemene voorwaarden van Mundial Productions van toepassing.
Deze zijn te vinden op www.mundialproductions.nl.

 1. 1. Bij het betreden van het festivalterrein kan er gefouilleerd worden.

 2. 2. Ten strengste verboden op het festivalterrein: crowdsurfen, graffiti en open vuur.
 3. 3. Het is verboden de volgende zaken op het festivalterrein mee te nemen: alcoholische dranken, glaswerk, blik, drugs, vuurwerk, BBQ’s/gasstellen,(vuur)wapens, gevaarlijke voorwerpen en professionele foto-, film- en andere opnameapparatuur.
 4. 4. Onder professionele foto-apparatuur wordt verstaan: Camera's met verwisselbare lenzen. Digitale camera's, alsmede telefoons met camera mogen mee het festivalterrein op. Niet mee mag een (digitale) videocamera/camcorder en andere (geluids)opname-apparatuur.
 5. 5. Alcoholvrije dranken, tot een maximum van 0,5 liter in een plastic fles is toegestaan, evenals eten in beperkte hoeveelheid en voor eigen gebruik.
 6. 6. Het is niet toegestaan (huis)dieren mee te nemen.
 7. 7. Het programma is onder voorbehoud. Bij het niet doorgaan van één of meer acts kunnen entreekaarten niet worden geretourneerd. Getracht zal worden een vervangend programma aan te bieden.
 8. 8. Aan bezoekers onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt. Bij twijfel wordt om een legitimatiebewijs gevraagd.
 9. 9. In tenten, hallen, besloten ruimtes, etc. mag niet gerookt worden.
 10. 10. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van het beveiligingspersoneel.
 11. 11. Het betreden van het festivalterrein en het bijwonen van het programma is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 12. 12. Op Festival Mundial kunnen foto's of opnamen gemaakt worden ten behoeve van reportages, website, promotiedoeleinden e.d. Door het kopen van een kaartje en het betreden van het festivalterrein geeft de bezoeker toestemming aan de organisatie deze opnames voor deze doeleinden te gebruiken.
 13. 13. Het is niet toegestaan om op of in de nabijheid van het festivalterrein flyers te verspreiden of posters op te hangen zonder overleg met de organisatie.
 14. 14. Festival Mundial is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 15. 15. Geluidsapparatuur kan gehoorbeschadiging veroorzaken! De organisatie is niet aansprakelijk voor enige gehoorbeschadiging die eventueel mocht ontstaan. Op Festival Mundial zijn oordopjes verkrijgbaar.

© Mundial Productions Tilburg, 18 maart 2014