Scroll down

Bedankt en tot volgend jaar!

Wauw! Festival Mundial 2014 zit er weer op! Een zonnig weekend vol muziek, dans, theater en heerlijk eten & drinken! Wij hebben onwijs genoten want jullie waren geweldig. Dankjewel! Tot volgend jaar!

Koop een kaartje voor jouw Mundial wereldreis

De kaartverkoop voor Festival Mundial 2014 is gestopt. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen! Natuurlijk kun je ook dit jaar weer voordelig met de trein naar Festival Mundial en zijn er CJP-tickets beschikbaar.

Let op de beperkte capaciteit van onze intieme area’s. Als je iets écht wilt zien, zorg dat je er op tijd bent. We hopen je te zien op Festival Mundial 2014!

Koop je Festival Mundial tickets alléén bij officiële verkooppunten; via onze website of bij één van de 453 Primera winkels door heel Nederland. De service fee bij Primera bedraagt € 3,50. 

 

Camping

Logeer bij ons!
Camping

Genoten van je één-, twee- of driedaagse trip door het schouwspel van culturen? Blijf gezellig een weekendje bij ons logeren! Voor de beste Mundial ervaring kunnen jij en je medereizigers het feestje doortrekken of een nachtje lekker slapen op de camping. Ook in de Spoorzone, en dus op loopafstand van het grootse feest liggen de campingavonturen op je te wachten voor € 37,50 voor het gehele weekend (Let op: dit ticket geeft geen toegang tot het festivalterrein en is exclusief parkeerkosten). Caravans, campers en tenten; alles is welkom op de camping! 

Plattegrond

Stippel jouw route uit

Stippel alvast jouw route uit langs alle area’s en verrassingen die Festival Mundial 2014 voor jou in petto heeft. Alles staat erop, van de Urban Farm tot Fred’s Zandstrandje. Nu weet je precies wat waar te vinden is, maar we kunnen je niet beloven dat je onderweg niet onverwachts verrast wordt!

Vrijwilligers bedankt!

Inschrijving gesloten

Bedankt voor het grote aantal inschrijvingen en tot ziens op Festival Mundial!