Scroll down

Exploring the Urban Fields

Fasten your seatbelt: Spread the word. Let it fly and grow something beautiful!

Festival Mundial ready for take-off, jullie ook?

Met ons gloednieuwe windgedreven papieren vliegtuigje zijn we de hele wereld over gevlogen om het nieuwste talent te spotten. We zochten naar kersverse geluiden en inspirerende, bloedstollende optredens. En dat is gelukt! We ontdekten intieme maar toegankelijke acts in bijna elk continent. Deze kernwoorden beschrijven ook de komende editie van Festival Mundial perfect: intiem en toegankelijk. Geen grote commerciële namen maar talent uit stadse smeltkroezen van over de hele wereld. Wat wél gaat veranderen is dat je ook op vrijdagavond al kunt komen feesten! Mundial Vrijdag wordt een avond in nieuwerwetse Mexicaanse sferen. Meer dagen, meer plezier! De Spoorzone, achter Tilburg Centraal wordt dus op 27, 28 en 29 juni weer het thuis van onze Mundial artiesten, vrijwilligers en natuurlijk bezoekers. Een bont programma met muziek, dans, theater, circus en lekker eten staat binnen en buiten voor je klaar. Met 20 area’s en 12 stages moet je wel héél erg je best doen om je een moment te vervelen. Had je het vorig jaar naar je zin op het strandje of bij de stadsboerderij? Komende editie kun je ook daar weer terecht. En skaters, vergeet dat board niet want in de Hall of Fame kun je je skillset gewoon weer laten zien!

Festival Mundial groeit niet in capaciteit, kijk dus niet raar op als er in de on- en offline Mundial omgeving weer ‘uitverkocht’ borden komen te hangen! ;)

Koop een kaartje voor jouw Mundial wereldreis

Festival Mundial tickets gaan in 2014 voor dezelfde prijs over de toonbank als vorig jaar. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten maar exclusief € 0,95 transactiekosten. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen! Natuurlijk kun je ook dit jaar weer voordelig met de trein naar Festival Mundial en zijn er CJP-tickets beschikbaar.

Let op de beperkte capaciteit van onze intieme area’s. Als je iets écht wilt zien, zorg dat je er op tijd bent. We hopen je te zien op Festival Mundial 2014!

Koop je Festival Mundial tickets alléén bij officiële verkooppunten; via onze website of bij één van de 453 Primera winkels door heel Nederland. De service fee bij Primera bedraagt € 3,50. 

 

Camping

Logeer bij ons!
Camping

Genoten van je één-, twee- of driedaagse trip door het schouwspel van culturen? Blijf gezellig een weekendje bij ons logeren! Voor de beste Mundial ervaring kunnen jij en je medereizigers het feestje doortrekken of een nachtje lekker slapen op de camping. Ook in de Spoorzone, en dus op loopafstand van het grootse feest liggen de campingavonturen op je te wachten voor € 37,50 voor het gehele weekend (Let op: dit ticket geeft geen toegang tot het festivalterrein en is exclusief parkeerkosten). Caravans, campers en tenten; alles is welkom op de camping! 

Acts

Wie we meenamen

Vol trots presenteren we jullie een superdiverse line-up vol kwaliteitsartiesten uit alle windstreken. Het zaadje dat we vorig jaar geplant hebben tijdens de eerste en uitverkochte editie in de Spoorzone komt dit jaar volledig tot bloei. De diversiteit en kwaliteit van het programma is verder uitgebalanceerd. Ook dit jaar hebben we weer menig artiest met een compleet nieuwe sound.

Gezocht: Participants

We hebben jou nodig!

Altijd al willen zien hoe de op- en afbouw van een festival werkt? Of op de festivaldagen een deel uitmaken van de vrijwilligerscrew? Of nog beter: beide? Prachtig! Dan ben jij precies degene waar wij naar op zoek zijn. Schrijf je nu als vrijwilliger en we zien elkaar snel!

Let op: gezien het grote aantal aanmeldingen kunnen wij helaas niet garanderen dat er voor iedereen plek is.